«ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ» ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ

Μετά από τη συνάντηση των εκπροσώπων των Σωματείων Εργαζομένων του Συγκροτήματος «Σισμανόγλειου – Αμ. Φλέμινγκ & Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης», παρουσία της  Διοίκησης ,με τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό,  με αίτημα από πλευράς των Σωματείων, την προσωρινή αναστολή της  λειτουργίας της Μονάδας Ψυχογενούς Ανορεξίας, προέκυψαν τα εξής:   Κατόπιν ενός  εκτενούς ενημερωτικού διάλογου που είχε ο Υπ. Υγείας με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, αποκομίζοντας μια σαφή εικόνα περί της πραγματικής κατάστασης που επικρατεί στο Συγκρότημα, αποφάσισε να αναβληθούν προσωρινά τα εγκαίνια της Μ.Ψ.Α καθώς και ο προγραμματισμένος για τις 23/4/2019 Δημόσιος Απολογισμός των Πεπραγμένων της Διοίκησης.

Σχετικά δε με το επίμαχο ζήτημα περί της λειτουργίας  της Μ.Ψ.Α. επιγραμματικά μεταξύ των άλλων ανέφερε: «ότι με την έλευση των 23 νέων προσλήψεων θα συνεκτιμηθούν τα δεδομένα εκ νέου και θα συζητηθεί το θέμα,  μετά το πέρας τριών (3) εβδομάδων.

Ως  Δ.Ε. της ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ, καταρχάς νιώθουμε  ικανοποιημένοι  που τα δίκαια αιτήματα όλων των εργαζομένων γνωστοποιήθηκαν, στο ανώτατο θεσμικό επίπεδο του Φορέα μας, στο Υπουργείο Υγείας, ενώ οι εύλογες ενστάσεις μας αποτέλεσαν,  τον βασικό κορμό των Υπουργικών εξαγγελιών.

Αναμένουμε λοιπόν την πλήρη υλοποίηση των προαναφερθέντων, εντός του συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος  και η τήρηση τους ή μη, θα καθορίσει κατά ένα μεγάλο βαθμό τις περαιτέρω κινήσεις μας, ώστε να μην κριθεί ως «δώρον- άδωρον».

Επίσης αισθανόμαστε  δικαιωμένοι που συμβάλλαμε στην επίτευξη μιας ενιαίας στάσης διεκδίκησης, απέναντι στα κοινά προβλήματα όλων των εργαζομένων.

Βάσει της θέσης που κρατήσαμε στο συγκεκριμένο θέμα, έπεσαν στο κενό  οι όποιες προσπάθειες  ορισμένων κύκλων, που  επιδίωξαν   να  ταυτίσουν άδικα και αναίτια  την  παράταξή  μας, με  την  Διοίκηση  του  Νοσοκομείου  και βιάστηκαν  να  μας  κατηγορήσουν,  «ότι  συμπλέουμε  και  εναρμονιζόμαστε  με τις Μονομερείς  της  Αποφάσεις».

 

Η ΔΑΚΕ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ!!!

 

Secured By miniOrange