Ανακοίνωση  21 Σεπτεμβρίου  2016

Ανακοινώσεις ΔΑΚΕ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο Κοινό Διοικητικό Συμβούλιο των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων << Σισμανόγλειο – Αμ. Φλέμιγκ>> και <<Παίδων Πεντέλης>>.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ.

Δ.Α.Κ.Ε.

Tην Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, από 8:00π.μ έως και 16:00μ.μ, ψηφίζουμε για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων, στο Κοινό Διοικητικό Συμβούλιο των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων << Σισμανόγλειο – Αμ. Φλέμιγκ>> και <<Παίδων Πεντέλης>> στο αμφιθέατρο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.

Οι εκλογές αυτές έρχονται σε μια κρίσιμη περίοδο για τη χώρα αλλά και για τα διασυνδεόμενα νοσοκομεία μας και είναι απαραίτητο να αναδειχθούν τα τεράστια προβλήματα στο χώρο της υγείας.
Οι υποσχέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για χιλιάδες προσλήψεων, αναβάθμιση των νοσοκομείων, και όχι μόνο, αποδεδείχθηκαν φρούδες και λόγια μεγάλα και ψεύτικα.

Η δημόσια υγεία καταρρέει ,τα νοσοκομεία διαλύονται, ο προϋπολογισμός για την υγεία μειώνεται συνεχώς με αποτέλεσμα τις τραγικές καθημερινές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή.

Η έλλειψη προσωπικού βρίσκεται στο χειρότερο σημείο από ιδρύσεως του ΕΣΥ με αποτέλεσμα την εντατικοποίηση της εργασίας χωρίς, άδειες, ρεπό αλλά και την απλήρωτη εργασία (εφημερίες, υπερωρίες ,νυχτερινά.)

Η αξιολόγηση του προσωπικού με ποσοστώσεις, οι διαθεσιμότητες-απολύσεις καθώς και η ΕΣΑΝ Α.Ε είναι εδώ παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα καταργηθούν και αυτά με ένα άρθρο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο ρόλος του εκπροσώπου των εργαζομένων, στο Κοινό Διοικητικό Συμβούλιο, είναι πάρα πολύ σημαντικός, διότι μέσω αυτού, δίνεται η δυνατότητα στους εργαζομένους να έχουν συμμετοχή και φωνή στις αποφάσεις του Κοινού Διοικητικού Συμβουλίου και να παρεμβαίνουν στις εξελίξεις.

Οι συνδικαλιστικές πολιτικές δυνάμεις στα νοσοκομεία μας που εκλεχτήκαν με τη σημαία της κυβερνώσας μνημονιακής παράταξης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποδείχθηκαν πολύ λίγες για να ανταποκριθούν στις προσδοκίες και το ρόλο που τους έδωσαν οι εργαζόμενοι.

Ότι κατήγγειλαν για τα προηγούμενα χρόνια το ξεπέρασαν!!! Η μαχητικότητα, η συνέπεια οι διεκδικήσεις, η ισονομία, και οι αγώνες έμειναν στα χαρτιά.

Επιβάλλεται λοιπόν η ανάδειξη ενός υποψηφίου, ο οποίος θα αγωνισθεί με συνέπεια, υπεύθυνα και δυναμικά, διεκδικώντας την αναβάθμιση των Νοσοκομείων μας «Σισμανόγλειο – Αμ. Φλέμιγκ» και «Παίδων Πεντέλης» και όχι τη συρρίκνωση και την απαξίωσή τους.
Με συναίσθηση της ευθύνης που απορρέει από τα σημαντικά θέματα που πρέπει να αντιμετωπίσθουν σήμερα και αλλά που θα προκύψουν αύριο, ζητούμε να στηρίξετε τον υποψήφιο συνάδελφό μας που έως σήμερα επέδειξε συνέπεια λόγων και έργων, πάλεψε για τα προβλήματα των εργαζομένων και πιστεύουμε ότι θα ανταπεξέλθει με επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντα του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΠΙΝΑ ΓΙΩΡΓΟ

Secured By miniOrange