Ανακοίνωση 23 Ιανουαρίου 2019

Ανακοίνωση  23/01/2019

 

Δ.Α.Κ.Ε. «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Όπως «στους τελευταίους, της ζωής, σπασμούς», το «καθεστώς» που φεύγει, πράττει τα όσα δεν τόλμησε στα τέσσερα χρόνια της υποκρισίας.

Τότε ήθελε το σύστημα να του δουλεύει για να φαίνεται άξια η Διοίκηση. Τώρα στο τέλος, ανερυθρίαστα, αλλάζει από τις θέσεις ευθύνης, εκείνους που έως σήμερα κρατούσαν το σύστημα και δούλευε άρτια.

Έτσι καθαιρέθηκαν από τις θέσεις τους: η Διευθύντρια Ν.Υ. & ο Τομεάρχης Ν.Υ. του Εργαστηριακού Τομέα της Νοσοκ/κής Μονάδας «Αμ.Φλέμινγκ»

Η αιτιολόγηση που δόθηκε στους ίδιους μίζερη μονάχα για τα προσχήματα. Όσον αφορά για την Δ.Ν.Υ. της ανέφεραν … «ότι αν και επέδειξε άψογη απόδοση και συνεργασία με την Διοίκηση, τώρα το νεοφανές πρόβλημα που προέκυψε ήταν η έλλειψη μη τυπικού προσόντος».
Μετά από τρία χρόνια;;;
Κατά σύμπτωση όμως και οι δυο που αντικαθίστανται, μετά την τετραετία της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν συνδικαλιστικά στο χώρο της Δ.Α.Κ.Ε., έχοντας επανειλημμένα τεθεί υποψήφιοι στους συνδυασμούς της, που έφεραν την Δ.Α.Κ.Ε. Πρώτη Δύναμη.
Αυτό πληρώνουν τώρα!!!
Έπρεπε λοιπόν να τιμωρηθούν, έστω και καθυστερημένα…, στο τέλος μιας εφιαλτικής για την Χώρα παρένθεσης.
Έπρεπε η παρένθεση να ρυθμίσει το αύριο της δικιάς της ύπαρξης, φοβούμενη άραγε τι;;; Θέλοντας ίσως να βολέψει την ύστατη ώρα «τα δικά της παιδιά»!!!
— Καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές της Διοίκησης,
που στο τέλος της θητείας της, παρεμβαίνει όχι με τα ίδια κριτήρια πάντα, στην δομή της Ιεραρχίας ,… “ως από λήθαργο να ξύπνησε τώρα…και είδε τα πράγματα στραβά’’!!!
—Καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές που αποπνέουν βαθύ κομματισμό ηττοπάθειας και ύστερου ρεβανσισμού, δημιουργώντας διχαστικό και τρομοκρατικό κλίμα ανάμεσα στους εργαζομένους.
— Καταγγέλλουμε αυτές τις πρακτικές που αποσκοπούν να ασκήσουν προεκλογική πίεση και φόβο στους εργαζόμενους, στην άσκηση της ελεύθερης έκφρασης και της συνδικαλιστικής τους δράσης.

Η Δ.Α.Κ.Ε. στέκεται δίπλα στα στελέχη της και τους εργαζόμενους και έχοντας την ελπίδα ότι, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα πνέει καθαρός αέρας με περισσότερο οξυγόνο, δεσμεύεται ότι θα επαναφέρει
συνολικά την αποκατάσταση του δίκαιου.
—Η Δ.Α.Κ.Ε. ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!

Secured By miniOrange